Записване за Практикуми - част 2 - Форум за магия и окултизъм

Четвъртък, 17.May.2012, 12:55 PM

Здравейте Гост | RSS
Магията - практика и самоусъвършенстване

Начало | Записване за Практикуми - част 2 - Форум за магия и окултизъм | Регистрация | Вход

[ Ново във форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 1 of 41234»
Forum moderator: theshadow, coolest 
Форум за магия и окултизъм » Отворена дискусия » МАГИЯ » Записване за Практикуми - част 2 (Новата тема за запизване за практикуми)
Записване за Практикуми - част 2
coolest Дата: Сряда, 07.Dec.2011, 7:41 PM | Съобщение # 1
Група: Модератори
Съобщения: 94
Статус: Офлайн
За да се получи достъп до въпросните Практикуми, е необходимо да отговаряте на следните условия:

1. Да сте на възраст над 18 години.
2. Да сте целеустремени и сериозни в заниманията си.Хора, които не покажат лично мнение в рамките на 1 седмица и работа в рамките на 1 месец, ще си загубят правото на достъп до Практикумите.

3. За да сте полезни на себе си и на другите, трябва да сте способни поне да съставяте свои мнения. Мъртви души, които нямат дори мнение, което да изразят, ще им бъде отнеман достъпът от Практикумите.

4.Хора, които не са направили поне 10 мнения във форума, за да покажат, че са сериозни, просто няма смисъл да се пробват да кандидатстват за практикумите.

5. Не искате достъп просто така, от любопитство, а за да работите по Практикумите.

Записването за достъп до Практикумите ще ви даде достъп до всички Практикуми.

За да дадете заявка за записване в Практикумите, представете накратко своите досегашни занимания (или ако сте начинаещ, обосновете желанието си да се занимавате с магия).

С това си действие вие потвърждавате, че ще спазвате нашите изисквания и няма да я карате като мъртва душа без собствено мнение. Ако все пак сте мъртва душа, то се съгласявате с отнемането на правата ви след изтичането на 1 седмица, в която не проявите никаква мисловна дейност.

steisi Дата: Петък, 09.Dec.2011, 2:17 PM | Съобщение # 2
Група: Специален достъп
Съобщения: 101
Здравейте , искам да се запиша да практикувам
няма точен спомен от кога се занимавам с магия
от малка четох всичко окултно до което оспях да се добера ....
Купувах си вестници и списания ,
в който на някои от страниците редакторите бяха публикували и магически ритуали...
започвах с опитите да направя магия , но нещо не ми се получаваше .......
След извездно време си дадох сметка ,че така нищо няма да стане и започнах да чета книги по окултизъм .Баба ми е доста добра ясновидка когато ми кажеше ,че нещо ще стане то става също така познава доста добре свойствата на билките .
Братовчедка ми притежава дарбата да гледа на кафе,
аз също опитах , но се оказа че гадаенето на кафе не е една от силните ми страни ...
За това една от областите в която се насочих бяха карти Таро , след това започнах да си своя тетрадка в която пишех за свойствата на билките и техните лечебни свойства ...
Като цяло ме вече хаус магията и някои от нещата в Улика
В началото когато започнах да се занимавам с инвокация на елементите имах малък проблем с инвокацията на огън , съвсем не съзнателно ми се случваше както си седя да започна инвокация без да искам , но с течение на времето всичко се оправи ..
в момента чета една книга на Даян Стейн Лечение със скъпоценни камъни
или по точно си водя записки smile
Освен това се занимавамс йога упражнения от шест години и обичам да мидитирам
след като си направя упражненията ,ефектът от йога и медитация наистина е чудесен .
Записвам се да практикувам понеже смятам , че има какво още да се науча ,
а също така е добре да разговарям с хора с които имаме сходни интереси

myself Дата: Петък, 09.Dec.2011, 5:46 PM | Съобщение # 3
Група: Администратор
Съобщения: 425
steisi, имаш достъп до практикумите. Избери си нещо конкретно и, съобразено с написаните по-горе правила, уведоми водещият практиката, че се включваш.

Празнувам Живота.

didi Дата: Петък, 09.Dec.2011, 6:18 PM | Съобщение # 4
*
Група: Потребители
Съобщения: 2
Как мога да започна изучаването на магия?
---------------------------
Има ли някъде в сайта материали ,как се практикува магия и как да стигна до водещия практиката?

Редактирал:coolest

myself Дата: Петък, 09.Dec.2011, 7:37 PM | Съобщение # 5
Група: Администратор
Съобщения: 425
didi,
първо - не пиши на маймуница!
второ - прочети и се съобрази с правилата.

Празнувам Живота.

abramalin Дата: Понеделник, 12.Dec.2011, 4:40 PM | Съобщение # 6
Съобщения: 41
Здравейте,
подновявам молбата ми за съвместна работа в практикумите.Искам да науча повече за руните.
Съответно бих предоставил моите знания и опит.С две думи за мен:
На 44 год съм ....от 30 год се занимавам с ментална магия...../като уважавам и всички други практики/
Мастер реики съм - 3 ниво /ако някой се интересува....бих разказал за този тип енергия/
Имам и трета поаса от балииското учение САНДИ МУРТИ /остават ми още три smile /
Но човек колкото повече се учи разбира колко малко знае! Поради тази причина ще се радвам ако ми позволите да науча нещо от вас.
smile
Благодаря!

IN ME OMNIS SPES MIHI EST

theshadow Дата: Понеделник, 12.Dec.2011, 10:54 PM | Съобщение # 7
Група: Администратори
Съобщения: 641
Усета ми за теб като личност, abramalin... Не е променен все още. Но ако успееш да го промениш усета ми, ще ти дам достъп лично.

Познанието е само за тези, които са готови да жертват време и усилия, за да се сдобият с него.

abramalin Дата: Tuesday, 13.Dec.2011, 1:31 PM | Съобщение # 8
Съобщения: 41
Така да бъде.......Cuius regio, eius religio!....../ Чието е царството, негова е религията!/......принцип!

IN ME OMNIS SPES MIHI EST

Съобщението редактирал abramalin - Tuesday, 13.Dec.2011, 1:48 PM

val_di16 Дата: Четвъртък, 15.Dec.2011, 4:27 PM | Съобщение # 9
*
Съобщения: 13
Здравейте , и аз кандидатствам за запизване за практикуми

niall Дата: Tuesday, 27.Dec.2011, 11:01 PM | Съобщение # 10
*
Съобщения: 10
Здравейте. Имам голямо желание да се запиша за Практикумите.
От малка се интересувам от окултни науки, от доста отдавна практикувам ментална магия и се занимавам с Таро и медитация, отразява ми се доста добре като цяло.
Също проявявам голям интерес към парапсихологията. Насочих се към този форум, тъй като бих искала да имам повече контакти с хора, с които имаме сходни интереси и макар и да съм от скоро тук ми се струва, че това е мястото на което заниманята с магия се приемат на сериозно и се отделя достатъчно време, както и би трябвало да е. Видях, че едно от изискванията за одобрение за Практикумите е поне 10 мнения в общата част на форума, но аз съм си по-приказлива и като чели не дочаках активноста по темите, за да достигна десетте мнения, надявам се това да не е проблем =) Обичам да чета книги с окултна и езотерична тематика, но аз лично доста трудно намирам добри, докато контактите и насоките от хора, които са по-напред с материала биха ми били доста полезни и биха ми помогнали да се развивам.

Never believe in anything until it has been officially denied.
Otto von Bismarck

Съобщението редактирал niall - Tuesday, 27.Dec.2011, 11:03 PM

niall Дата: Четвъртък, 05.Яну.2012, 1:25 AM | Съобщение # 11
*
Някакъв отговор..поне? biggrin Знам, че по празниците сигурно не сте имали много време за четене по форума, но все пак да попитам какво става? wink

Otto von Bismarck

Ishida Дата: Четвъртък, 05.Яну.2012, 1:49 PM | Съобщение # 12
*
Група: Блокирани
Съобщения: 3
Здравейте, не знам дали това е точното място, където да пиша, но съм нова в сайта и се нуждая от някои насоки. Най-голям интерес предизвикват у мен сънищата ми, голяма чат от които знам как да тълкувам и излизат, дават ми насоки за предстоящи важни събития в моя живот и досега не са ме подвели нито един път. Понякога помагам и на други хора да тълкуват своите, съдейки по моя скромен опит ( все пак човек не може да сънува всичко и съответно няма как да знае значението на всики символи). Именно поради тази причина искам да контактувам с хора, с които мога да обменя опит и да се развия, за да бъда полезна не само на себе си, но и в голяма степен на другите. Смятам, че имам да кажа доста по тази тема. Ще се радвам някой да ме насочи къде точно в сайта мога да получа повече информация от тази област. Благодаря предварително! smile

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.”

Съобщението редактирал Ishida - Четвъртък, 05.Яну.2012, 1:49 PM

chimera Дата: Петък, 06.Яну.2012, 6:47 PM | Съобщение # 13
Админ
Група: Администратори
Съобщения: 394
niall, има изисквания. Когато ги покриеш, ще имаш отговор. По-рано няма как да имаш отговор.

niall Дата: Събота, 07.Яну.2012, 9:20 PM | Съобщение # 14
*
Благодаря за отговора smile Ще пиша пак, скоро smile

Otto von Bismarck

Delta Дата: Понеделник, 16.Яну.2012, 2:56 PM | Съобщение # 15
Съобщения: 63
Привет!
Интересувам се най-вече от ментална магия. Иначе съм абсолютен новак, който само чете... имам пророчески сънища понякога или усещам какво ще се случи, изпитах силата на молитвата на няколко пъти, два пъти се "гледах отгоре"... хапят ме калинките, както казва мъжа ми :))
Окултното винаги ми е било интересно, на тати и на баба приличам biggrin
Практическата ментална магия ме интересува по една проста причина - искам да практикувам... в критични моменти успявам да повлияя на хората около мен, но не винаги се получава; а мога да направя много добринки, ако имам възможност.
Не желая да вредя никому.

My home - The Boulevard of Broken Dreams
My hope - God will Bless the Broken Roads

Форум за магия и окултизъм » Отворена дискусия » МАГИЯ » Записване за Практикуми - част 2 (Новата тема за запизване за практикуми)
Page 1 of 41234»
Search:

Chimera © 2012   Create a website for free