Имам ли направена магия? - Page 4 - Форум за магия и окултизъм

Сряда, 18.Яну.2017, 1:31 AM

Здравейте Гост | RSS
Магията - практика и самоусъвършенстване

Начало | Имам ли направена магия? - Page 4 - Форум за магия и окултизъм | Регистрация | Вход

[ Ново във форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 4 of 9«12345689»
Forum moderator: theshadow 
Форум за магия и окултизъм » Отворена дискусия » ТЪРСЯ ПОМОЩ » Имам ли направена магия?
Имам ли направена магия?
tattulDate: Понеделник, 14.May.2012, 11:31 PM | Message # 46
********
Group: Потребители
Messages: 543
Reputation: 5
Status: Офлайн
Quote (nebesna_krasTavica)
Радиестезистът каза, че е изчистил магията.

..ужас...обикновена семейна драма, обърната за пореден път на панаир! Искаш да спасиш семейството си, това добре. Мъжът ти иска да седне на два стола, това пак добре. Свекървата иска да командва, какво по-хубаво и по-често срещано от това... Както се казва "лична драма". Нужен ти е хъс да я преодолееш или просто да се примириш! не мисли от името и в името на мъжа си, а погледни себе си и помисли дали можеш и колко ще изкараш така!? Ако си съгласна да си "женена" за майка му - ок, ако искаш да имаш истински мъж... взимай решение, но бъде готова да продължиш сама ако се наложи..И стига с тези глупости за магии и подобни простотии. Това че не може да вземете решение, всеки сам за себе си..егати, веднага вината е прехвърлена на някой друг или на нещо си там!
Трудно е да носиш отговорност за собствения си живот и връзки, но пък още по-тъпо е да ходиш и да ръсиш пари наляво и дясно, някой да ти решава проблемите от този сорт особено. Човешкото его и човешката глупост не знаят граници. Стегни се и мисли с главата си. А ако мъжът ти не може да мисли с неговата и взима назаем тази на майка си...виж до къде ще ти стигне търпението и заслужава ли си.


Време е за приключения, сладки забавления.
С кучето Джейк, с човека Фин, към непознатото вървим)))))


Message edited by tattul - Понеделник, 14.May.2012, 11:33 PM
 
tattulDate: Понеделник, 14.May.2012, 11:36 PM | Message # 47
********
Group: Потребители
Messages: 543
Reputation: 5
Status: Офлайн
Tralala,
Quote (Tralala)
. Някакви предположения?
.. Да прочетеш отново, онова написаното във форума, по повод разлятото олио... cool


Време е за приключения, сладки забавления.
С кучето Джейк, с човека Фин, към непознатото вървим)))))
 
nebesna_krasTavicaDate: Tuesday, 15.May.2012, 2:42 AM | Message # 48
Group: Removed

И аз това си повтарям все - обикновена човешка драма, и се питам ( нормално) - защо на мен?
Но има неща, който дори и аз човек стъпил здраво на земята не мога да си обясня просто със зависимост от майка му или лош характер.
Знам какво искам и знам, че не бих могла да изтърпя досегашното положение, затова и въпреки ужасно трудното материално и емоционално положение в което съм се реших на стъпката с раздялата. Но както казах не мога да си обясня как един нормален човек( в същността си добър), който боготвори детето си , би предпочел майка си пред него. Защото ако се разведем той ще иде в друг град и ще вижда сина си много рядко поради физическа невъзможност.А го виждам как страда , че не може да е с него постоянно.
Не разбирам как и аз - много силен човек,( според всичките ми приятели ) минал през какво ли не през не толкова дългия ми живот - 37 г. В последните 2 години от живота ми в непрестанна борба с вятърни мелници бях стигнала дори до сериозно обмисляне на самоубийство като изход. В момента в който изгоних мъжа ми ми минаха тия мисли, а с нищо не ми е станал по-лек живота, напротив много по-труден. Просто последните години не можех да позная себе си. И както казах от 20- годишна съм самостоятелна и съм минавала през какво ли не. От 4 съм омъжена и толкова зле като последните 2 години не съм била.
Ходихме на семеен терапевт - човека му обясни какво трябва да направи ако иска да си запази семейството. А по думите му иска , но по дела не. Аз самата никога не съм искала да се кара с майка си просто да й постави граници и да започне да мисли със своя акъл. Но не можете да си представите как се променя този човек в момента в който стана дума за мама - настръхва и помръква като буреносен облак, блокира и все едно пуска стоманени стени за да брани мама, а аз не бих казала, че я нападам кой знае колко. Дори избягвам споменаването и , противопоставях се само когато ставаше много очевадно и нетърпимо.
Та затова потърсих и мнение в област в която съм пълен лаик както казах и никога не съм се интересувала от магии и други енергийни намеси. Не защото ги считам за несъществуващи а просто защото не ми е минавало през ум да прибягвам до тях за добро или зло.
Аз каквото се очаква от мен да направя за да си реша проблема го правя, но не бих могла да се боря с нещо , което не разбирам , ако има такова нещо.
А радиестезиста при който бях пари не ми е искал за разваляне , леене на куршуми и такива неща. Ако беше започнал от вратата с - дай сега тука 200 ( 500 - 5000) лева да ти развалям магия, логично щях да му тегля........освен това не е наясно със семейните ми драми. Аз нищо не съм му споделяла, той сам ме питаше. Та аз сега питам вещите в занаята.
 
nebesna_krasTavicaDate: Четвъртък, 24.May.2012, 3:08 AM | Message # 49
Group: Removed

О определено не бих го определила като толкоз невинна и неразбрана душица. Проблемите с майка му са само единия лъч от такива.
Всъщност не съм срещала по-голям и нагъл лъжец от тоя. Лъже , изневерява с доста по-възрастни жени, всеки път го хващам и лъже до последно. А е толкова тъп за съжаление, че изобщо не може да лъже. Прави го толкова прозрачно, че винаги се издава дори не е нужно да го следи и наблюдава човек. После само обещава и се моли ...........и пак същото. Е този "максимализъм" за мен си е болестно състояние. И не бих си го обяснила със здрав разум, затова се чудех да няма намеса от накъде. Просто за мен не може да има толкова тъп човек, който да повтаря и повтаря едни и същи грешки , за който после да съжалява и пак и пак.............С ясното съзнание, че ще загуби семейството и детето си той пак си прави едни и същи неща. В същото време постоянно повтаря, че си иска семейството ...........е как ?
Та не мисля че за мен - човек който държи изключително много на коректните отношения и доверието в едно семейство - това е идеалния за мен човек.
Някак си се чувствам като вечно прецакания балък , поел цялата отговорност за семейството - финансова, грижи за дете и дом на гърба си. И както казах инстинкта ми за самосъхранение ме насочи към решението за раздяла. И не мисля, че това е лесния избор - защото в момента положението ми е толкова трудно да не кажа безнадеждно - освен емоционалните проблеми имам и жестоки финанснови такива а малко повече от месец преди раздялата с мъжа ми смених и работата с идеята да изкарвам повече пари, защото той 4 години си седи на спокойната службица с мизерна заплатица и не си мърда пръста да измисли нещо за оцеляването ни. Но иначе е с огромни претенции. Та аз на новата ми работа не изкарвам очакваните пари, макар и да има переспектива за такива, но в тази криза не се знае. Та сама жена с дете, под наем с несигурна работа и мъж , който не помага дори за детето - не бих го нарекла лесен избор smile
Как да се навия да напусна държавата с такъв мъж до себе си , тук пак се спрявям почти сама, но поне имам приятели ако съвсем закъсам и близки макар и далеч. А там - как?
 
DorianDate: Четвъртък, 24.May.2012, 7:07 PM | Message # 50
****
Group: Потребители
Messages: 99
Reputation: 1
Status: Офлайн
Извинявай,че ще съм директна,ама за какво ти е такъв мъж ?! Хайде изневерите остави, но щом и не може да осигури на семейството си нормално съществуване и да дреме на някаква службица......това не мога да приема аз лично. Поеми си пътя, ще ти се случат хубави неща smile
 
love3a3oDate: Петък, 10.Aug.2012, 1:02 PM | Message # 51
*
Group: Потребители
Messages: 8
Reputation: 0
Status: Офлайн
Незнам дали тук е мястото за моят въпрос,но всяка информация за относното ще ми е полезна.Тези дни се натъкнах в двора ми на чорап,завързан и пълен вътре с нещо.Това звучи ли като магия или е някакво си мое внушение?Всяка информация ще ми е полезна!
 
love3a3oDate: Събота, 11.Aug.2012, 10:53 AM | Message # 52
*
Group: Потребители
Messages: 8
Reputation: 0
Status: Офлайн
Къщата не е обитавана,и ходим единствено да косим двора,не съм развързвала чорапа затова немога да ви дам повече информация.Оградата е висока,което според мен изключва деца да са си играли или дори да го е пренесло някое куче.
 
Селина2262Date: Събота, 11.Aug.2012, 11:46 AM | Message # 53
*
Group: Потребители
Messages: 3
Reputation: 0
Status: Офлайн
Здравейте!
Имам сериозно подозрение, че на мой приятел му е направена магия за любов. Как мога да разбера дали е така?
 
stella75Date: Понеделник, 13.Aug.2012, 9:50 PM | Message # 54
****
Group: Потребители
Messages: 81
Reputation: 0
Status: Офлайн
Добра вечер! И аз имам въпрос. От десет години съм в чужбина, но нещата не вървят добре. Нямам основи тук. Въпреки , че съм на добра работа , парите не ми стигат. Замислям се да сменя държавата. Да предприема ли тази стъпка и към коя страна да се ориентирам? Помгнете , моля!
 
theshadowDate: Понеделник, 13.Aug.2012, 10:35 PM | Message # 55
Админ-ДИКТАТОР
Group: Администратори
Messages: 4960
Reputation: 90
Status: Офлайн
Селина2262, приятелят няма направена магия за любов.

Познанието е само за тези, които са готови да жертват време и усилия, за да се сдобият с него.
 
theshadowDate: Понеделник, 13.Aug.2012, 10:38 PM | Message # 56
Админ-ДИКТАТОР
Group: Администратори
Messages: 4960
Reputation: 90
Status: Офлайн
stella75, финансови проблеми не се решават със смяна на държавата. Решават се с труд и с правилно разпределяне на получените от труда пари. Щом работата е добра, постави финансите под правилен контрол.

Познанието е само за тези, които са готови да жертват време и усилия, за да се сдобият с него.
 
stella75Date: Понеделник, 13.Aug.2012, 11:26 PM | Message # 57
****
Group: Потребители
Messages: 81
Reputation: 0
Status: Офлайн
Проблемът е, че очаквам намаление на заплатата от септември. Тогава не бих могла да рокршя разходите и да изпращам на дъщеря ми. Все пак , ще успея ли ако замина за друга страна? Извивявайте , че съм толкова настоятелна. Мисля си за Норвегия...
 
Селина2262Date: Tuesday, 14.Aug.2012, 6:17 PM | Message # 58
*
Group: Потребители
Messages: 3
Reputation: 0
Status: Офлайн
theshadow, благодаря! Просто не мога да си обясня коренната промяна в поведението на този човек буквално за един ден и без видима причина... Възможно ли е на мен да ми е направено нещо? wacko
 
theshadowDate: Tuesday, 14.Aug.2012, 9:29 PM | Message # 59
Админ-ДИКТАТОР
Group: Администратори
Messages: 4960
Reputation: 90
Status: Офлайн
Селина2262, драстична промяна е възможна и за по-малко. Повърхността на водата може да е спокойна, но това не означава, че няма под нея подводно течение.

По питането ти- не е направено и на теб нищо.


Познанието е само за тези, които са готови да жертват време и усилия, за да се сдобият с него.
 
stella75Date: Tuesday, 14.Aug.2012, 9:44 PM | Message # 60
****
Group: Потребители
Messages: 81
Reputation: 0
Status: Офлайн
Лиа, благодаря много! Трудно ми е, но знам, че има и ро-зле. Ще почакам до другия месец. Лека вечер ви желая:-)
 
Форум за магия и окултизъм » Отворена дискусия » ТЪРСЯ ПОМОЩ » Имам ли направена магия?
Page 4 of 9«12345689»
Search:


magiata.ucoz.com © 2017