Бял Маг Стенли - Топалов Съни - Page 2 - Форум за магия и окултизъм

Понеделник, 23.Яну.2017, 10:54 PM

Здравейте Гост | RSS
Магията - практика и самоусъвършенстване

Начало | Бял Маг Стенли - Топалов Съни - Page 2 - Форум за магия и окултизъм | Регистрация | Вход

[ Ново във форума · Потребители · Правила · Търсене · RSS ]
Page 2 of 2«12
Forum moderator: theshadow 
Форум за магия и окултизъм » Отворена дискусия » ШАРЛАТАНСТВОТО В МАГИЯТА » Бял Маг Стенли - Топалов Съни (вашето мнение)
Бял Маг Стенли - Топалов Съни
Цеци_ВихронравDate: Петък, 18.Mar.2016, 7:59 PM | Message # 16
Обсебена
Group: Модератори
Messages: 8731
Reputation: 94
Status: Офлайн
defoto, магия за любов няма!!! Следователно няма как коя да е жена да омагьоса синът ви.  Може да го прелъсти, но за това магия не е нужна. И аз като listentothewild, мисля, че син ви си е изживял емоцията с момичето и после са се разделили.
А колкото до предупреждението на този маг, че мъж ви ще почине при катастрофа... И аз си имам ясновидство и го ползвам, но никога, ама никога не казвам ако видя смърт. И не за друго, но... Ясновидството е много несигурна материя. Ясновидството показва какво би могло да се случи, но не и какво точно ще се случи. Ако видя евентуален край на живота при дадено пътуване, казвам по-скоро нещо от сорта "Откажи се от този път, че не е на добре!" и го правя с цел да предотвратя фаталният край. Но да кажеш на някого, че го чака смърт... Ами то все едно го програмираш да му се случи.  Защото чуе ли човек, че го чака смърт несъзнателно се стреми към нея...
Та... Тоя Стенли не го зная колко е или не е маг, но бих поговорила с него на тема ясновидство и коректно отношение към хората. Предайте му моите поздрави и му кажете, че го каня във форума ни да поговорим ако има желание. Ако не... Ами живи и здрави! За вас той е чудесен, за Sirens, е ужасен... Нормално е! Аз също за някой съм прекрасна, а за други ужасна... За приятелите ми съм и двете, но това е друг въпрос...


"Кат тасманийски дявол си в устата."
Последен
 
Форум за магия и окултизъм » Отворена дискусия » ШАРЛАТАНСТВОТО В МАГИЯТА » Бял Маг Стенли - Топалов Съни (вашето мнение)
Page 2 of 2«12
Search:


magiata.ucoz.com © 2017